Dichtbij Vakanties — 06 mei 2022
Maak van jouw tuin een echt paradijs!

Wil je graag meer tijd doorbrengen in jouw tuin, maar is deze momenteel nog een beetje saai? Wil je deze graag aangenamer maken met bijvoorbeeld buitenspeelgoed voor de kinderen, een vuurkorf, een barbeque of misschien zelfs een jacuzzi? Dan kan Out at Home je hierbij helpen! Ben je benieuwd naar wat deze webshop jouw allemaal te bieden heeft? Lees dan vooral verder!

Draag zorg voor je tuin

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft Outathome.be een groot assortiment om jouw tuin aangenamer te maken, maar deze site heeft ook verschillende producten om jouw tuin te verzorgen. Zo heeft deze webshop bijvoorbeeld:

Compost

Wil je graag een gezond gazon? Dan is compost een product die jou hierbij kan helpen. Compost bevat namelijk verschillende mineralen die jouw gras nodig heeft om gezond te blijven.

Kalk korrels

Kalk is een ander mineraal die jouw gras nodig heeft. De calcium in de kalk zorgt er namelijk voor dat de ph waarde van jouw gazon toeneemt. De ideale ph waarde van een gazon ligt tussen 6 en de 6,5. De kalk zorgt er ook voor dat de mineralen uit de compost goed worden opgenomen.

Verschillende insectensprays en insectenvallen

Heb je een mierennest bij je voordeur, last van vliegen in jouw veranda of last van wespen in je achtertuin? Dan kan een insectenspray of een insectenval dit probleem voor jou oplossen. Zo kan je zorgeloos weer genieten van jouw tuin.

Een comfortabele tuin

Het comfort van jouw tuin is bijna net zo belangrijk als de verzorging hiervan. Het moet tenslotte goed voelen als je hier uren wilt doorbrengen. Voor een aangename tuin heeft Out at Home onder andere deze producten:

Vuurkorf

Een vuurkorf zorgt voor gezelligheid, warmte en ontspanning. De momenten die je met je dierbare deelt rond een vuurkorf zal je ook niet snel vergeten.

Buitenspeelgoed

Kinderen kunnen ook genieten van een tuin. Zeker van een tuin waar buitenspeelgoed instaat. De webshop heeft hier ook een groot aanbod in zoals bijvoorbeeld: opblaasbare waterparken, waterglijbanen en trampolines. Hiermee kan jouw kind zich urenlang vermaken.

Zwembaden

Op zoek naar een zwembad voor in je achtertuin? Een opbouwbare, een opblaasbare of misschien een ingebouwd zwembad? Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het ideale zwembad. Toch liever een jacuzzi? Geen probleem, want hier hebben wij ook een groot aanbod in!

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Contacteer ons dan gerust op de website Outathome.be. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten

admin