Frankrijk — 12 augustus 2011
De populairste Franse skigebieden

Frankrijk staat bekend als een van de landen met de grootste skigebieden ter wereld.  Zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders kunnen er terecht voor de wintersportvakantie van hun leven.

Tot de belangrijkste skigebieden van Frankrijk behoren Tignes, Alpe d’Huez, Val Thorens, Tignes, Risoul en La Plagne. In die gebieden vind je zowel blauwe als rode en zwarte pistes. Frankrijk wordt jaar na jaar populairder als wintersportbestemming en is de laatste jaren uitgegroeid tot het populairste land van Europa voor ski- en snowboardvakanties.

Naast kilometers aan pistes bieden de wintersportgebieden in Frankrijk ook heel wat andere mogelijkheden. Zo kan je er ook heerlijk wandelen, langlaufen en niet te vergeten, je storten in het uitgaansleven. De skigebieden zijn over het algemeen erg gezellig en spreken zowel jonge wintersporters als gezinnen met kinderen aan.

Gerelateerde berichten

Leen