Frankrijk — 12 augustus 2011
Een shortski in Frankrijk

Ook als je graag voor een kortere periode gaat skiën of snowboarden, is Frankrijk een ideale wintersportbestemming. Er zijn veel organisaties die short ski’s aanbieden, dus als je slechts een paar dagen of een weekend op wintersportvakantie wilt, vergelijk de aanbiedingen dan zeker met elkaar.

Short ski’s worden georganiseerd naar bekende wintersportgebieden als Les 3 Vallées, Chamonix, Val Thorens, Les Arcs, Paradiski, enz., in de Franse Alpen of de Vogezen. Kortom, ook de wintersporter met weinig tijd en/ of een klein budget heeft meer dan genoeg keuze.

Shortski’s zijn ideale vakantiefomules als je slechts een paar dagen op skivakantie wilt of kan gaan. Ze kosten  bovendien een heel pak minder dan een gewone wintersportvakantie. Een shortski is de laatste jaren steeds meer in trek. Het hoeft niet te verwonderen dat een groot gedeelte van deze vakanties plaatsvinden in wintersportland Frankrijk.

Gerelateerde berichten

Leen