Frankrijk Wintersportvakanties — 12 augustus 2011
Skiën in Frankrijk

Frankrijk is de populairste bestemming voor een wintersportvakantie. Je vindt er populaire skigebieden als Val Thorens, Tignes, Alpe d’Huez, Risoul en Les Deux Alpes, die genieten internationale bekendheid. De skigebieden in Frankrijk behoren tot de grootste ter wereld, skiën is hier een aangenaam tijdverdrijf.

Skiën in Frankrijk, het wordt jaar na jaar populairder. In Frankrijk wordt er vooral geskied in de departementen Savoie, Haute-Savoie en Isère. Hier liggen immers de hooggebergtes. De skigebieden die er liggen zijn erg sneeuwzeker.

De skigebieden in Frankrijk zijn groot en uitgestrekt, waardoor je er uren in kan skiën zonder dat je je gaat vervelen. Er zijn pistes voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Daarnaast biedt Frankrijk ook heel wat mogelijkheden voor wandelaars en langlaufers.

Als je in Frankrijk gaat skiën, krijg je dus zeker waar voor je geld. Daarnaast zijn de skidorpen waar je kan verblijven vaak erg gezellig en hebben ze een bruisend uitgaansleven.

Gerelateerde berichten

Leen