Alpe d'Huez — 22 augustus 2011
Uitbundige après-ski in Alpe d’Huez

Naast skiën, snowboarden en andere wintersporten is Alpe d’Huez ook een aangename bestemming voor après-ski, met andere woorden, het uitgaan na het skiën. Alpe d’Huez is een van de grootste Franse wintersportplaatsen, waardoor er ook ’s avonds heel wat te beleven is.

Het skioord Alpe d’Huez telt heel wat bars en restaurants en ook een aantal discotheken. Wie na het skiën of snowboarden graag nog een stapje in de wereld zet, zal zich dus niet gauw vervelen. Je vindt er veel verschillende bars, van drukke pubs over gezellige wijnbars tot nachtclubs waar het feest pas echt losbarst.

Naast uitgaansgelegenheden voor de après-ski, kan je er nog een heleboel andere dingen doen. Zo kan je er ’s avonds gaan schaatsen, vind je er een verwarmd buitenzwembad en een modern sportcentrum, kan je er gaan rodelen, enz.

Of je nu graag gezellig bijpraat, liever de dansvloer onveilig maakt of ook na het skiën of snowboarden graag nog wat lichaamsbeweging hebt, in Alpe d’Huez is het allemaal mogelijk!

Gerelateerde berichten

Leen