Vliegvakanties — 31 juli 2022
3 keer de mooiste plekjes op Bali!

Droomt niet iedereen ervan om een aantal weken te vertoeven op het – van horen zeggen – meest paradijselijke eiland van de wereld? Tegenwoordig heeft bijna iedereen het eiland in Indonesië al wel gezien; jongvolwassenen kiezen er steeds vaker voor om remote te gaan werken in het buitenland en dat te gaan doen op Bali, andere kunnen er een half jaar gaan studeren en weer anderen kiezen het eiland voor een zonovergoten vakantie. Ben jij één van de gelukkigen die het eiland nog als verrassing op de bucketlist heeft staan en ben je je aan het klaarmaken om de wonderschone natuur, uitzichten en sfeer te ontdekken? Lees snel met ons mee voor een aantal fijne Balinese plekjes!

Canggu

Hét hippe surfersdorp waar je zeker een kijkje zou moeten nemen. Hoewel het sinds de laatste jaren pas erg populair is (eerst was Kuta namelijk de place to be), zie je steeds vaker surfers en ‘hipsters’ terugkomen in het dorpje. Dat is ook niet zo gek, want de golven zijn ontzettend fijn en de sfeer in het dorpje is door de relaxte uitstraling van de surfers heerlijk. Daarnaast zitten er gezellige koffie- en lunchtentjes in het dorpje waar je ontzettend lekker kan lunchen, en voor een Bintang met de zonsondergang kan je op deze plek ook je hart ophalen!

Padang Padang beach

In het zuiden van het fijne Balinese eiland bevindt zich het gedeelte ‘’Uluwatu’’. Iets minder bekende dorpjes, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Onze grootste tip; bezoek Padang Padang beach rond een uur of 16:00. Je kan hier genieten van een aantal heerlijke biertjes of andere drankjes, voordat de zon gaat zakken. Wanneer de zon hier zakt, waan je je in een hemelse zonsondergang én steken de locals de barbecues aan; een vers visje van de barbecue in zó’n waanzinnige omgeving; beter kan haast niet!

Gili Air

Een klein uurtje van de Balinese kust bevinden zich een drietal hele fijne kleine eilandjes. Deze worden ook wel de Gili-eilanden genoemd, en liggen eigenlijk tegen Lombok aan. Het bekendste Gili-eiland is Gili Trawangan; staat bekend om de mooie zee-natuur, en het is een groot feesteiland. Vergis je niet; hoewel dit eiland het bekendst is, vinden wij deze zeker niet het mooist. Voor serene rust en de mooiste plaatjes adviseren wij om naar Gili Air te gaan! Hier vind je – zeker na een aantal dagen Gili Trawangan – een fijne dosis rust en de perfecte stranden om op uit te rusten!

Gerelateerde berichten

admin