Les Menuires — 04 augustus 2011
Après-ski in Les Menuires

Les Menuires is een populair skioord in de Franse Alpen. Niet alleen kan je er heerlijk skiën, langlaufen, snowboarden en wandelen, ook biedt het heel wat uitgaansmogelijkheden. Zo zijn er heel wat bars en clubs waar je na het skiën gezellig kan napraten of helemaal uit de bol gaan.

Veel van het uitgaansleven in Les Menuires situeert zich rond de pistes. Vanaf de vele terrasjes kan je dus de vele skipistes zien liggen. Les Menuires zelf bestaat uit verschillende wijken, maar de leukste après-ski kan je beleven in de levendige, centraal gelegen wijk La Croisette.

Het uitgaansleven in Les Menuires is over het algemeen vrij rustig in vergelijking met andere, gelijkaardige skioorden. Toch valt er meer dan genoeg te beleven.

Gerelateerde berichten

Leen