Les Menuires — 04 augustus 2011
Skipistes van Les Menuires

Les Menuires is een populair skigebied in de Franse Alpen. Het ligt op een hoogte van 1850 meter en telt tal van skipistes die de moeite waard zijn voor zowel beginnende, gevorderde als geoefende skiërs en snowboarders.  35% van de skipistes zijn blauw, 40% zijn rood en 25% zwart. Voor ieder wat wils dus!

Les Menuires, dat deel uitmaakt van het grote skigebied 3 Vallées, kan je ook wel zien als een grotre ruimte. Het gebied biedt maar liefst 600 kilometer aan pistes en 200 skiliften. De accommodatie en de ontspanningsmogelijkheden zijn er erg uitgebreid. Les Menuires is ook een geschikte uitvalsbasis om de skipistes van Les 3 Vallées te verkennen.

Op de skipistes van Les Menuires kan je skiën in elke discipline. Het is bovendien een erg overzichtelijk skioord. De skipistes lopen vaak tot aan de voordeur van je hotel, handig dus als je na het skiën wilt uitgaan.

Gerelateerde berichten

Leen