Les Menuires — 04 augustus 2011
Skipas voor Les Menuires

Als je in Les Menuires gaat skiën, heb je een skipas nodig. Een skipas geeft je toelating om op verschillende skipistes te skiën of snowboarden. Er bestaan verschillende skipassen, afhankelijk van de periode die je wenst te gaan wintersporten.

Om te gaan skiën in Les Menuires, kan je kiezen voor een skipas die enkel geldig is in het gebied van Les Menuires zelf of voor een skipas die geldig is in heel het gebied van Les 3 Vallées. In Les Menuires zelf vind je 160 kilometer aan pistes, met de uitbreiding van Les 3 Vallées wordt dat 600 kilometer.

Als je dat te veel vindt, kan je ook kiezen voor een uitbreiding met Vallée de Belleville, waarmee je ook in Val Thorens/Orelle kan gaan skiën.

Afhankelijk van hoe lang en in welke periode je wenst te gaan skiën, kan je kiezen voor een middag- of dagpas, een weekendpas, een zes dagen-pas of een seizoenspas.

Gerelateerde berichten

Leen