Citytrip Berlijn — 10 augustus 2011
Heerlijk eten en drinken in Berlijn

Wie houdt van lekker eten en drinken, is in Berlijn aan het juiste adres. Bovendien is uit eten gaan in de sfeervolle Duitse hoofdstad nog steeds erg betaalbaar. Qua prijs-kwaliteitsverhouding scheert Berlijn erg hoge toppen, of je nu gaat voor een uitgebreid gangenmenu op restaurant of een snelle hap.

Het spreekt vanzelf dat je in het erg multiculturele Berlijn van keukens van over de hele wereld zal kunnen genieten. Het aanbod is er overweldigend. Zo wordt er wel eens gezegd dat je in Berlijn de beste döner kebab ter wereld kan eten. Op restaurant gaan in Berlijn kan bovendien ook erg goedkoop.

Natuurlijk kan je er ook van de Duitse keuken proeven. Die is vaak vrij vet, met veel vleesgerechten. Een specialiteit die typisch is voor Berlijn is de currywurst. De kraampjes die deze braadworst verkopen duiken op iedere straathoek op.

Typisch voor Duitsland zijn natuurlijk ook de bieren. Het zijn er zoveel, dat je niet zult weten wat te kiezen. Stap eens binnen in een Berlijns café en ontdek de wereld van de Duitse bieren.

Gerelateerde berichten

Leen