Citytrip Berlijn — 10 augustus 2011
Uitgaan in bruisend Berlijn

Berlijn is een levendige stad met een jonge bevolking. Op gebied van nachtleven kan de stad zich dan ook met recht en rede tot de hipste steden ter wereld rekenen. Van hippe clubs over gezellige cafés tot trendy bars, het nachtleven in Berlijn is van alle markten thuis. Maar een ding is zeker: je zal je er niet snel vervelen!

In Berlijn is altijd wel iets te beleven. Zo kent de stad enorm veel cafés, die hier ‘Kneipe’ genoemd worden. Je kan er het heerlijke Duitse bier overvloedig laten vloeien. Maar er zijn ook heel wat cocktail-, lounge- en andere leuke bars. Bij mooi weer zijn de Biergartens (biertuinen) een aanrader. Je kan er genieten van een fris biertje in openlucht.

Sta je graag te shaken op de dansvloer, breng dan zeker een bezoek aan een leuke club. In Berlijn zal je niet ver moeten zoeken voor een club waar jouw favoriete dansstijl gedraaid wordt. Als je graag naar een optreden gaat, dan is Berlijn ook de place to be. Cultuurliefhebbers kunnen ook kiezen uit een uitgebreid aanbod theater- en filmvoorstellingen.

Berlijn heeft verschillende uitgaansbuurten. Een paar wijken met een erg trendy nachtleven zijn Kreuzberg, Mitte en Schöneburg.

Gerelateerde berichten

Leen