Citytrip Berlijn — 10 augustus 2011
Winkelen en shoppen in Berlijn

Berlijn staat tegenwoordig ook te boek als een stad waar je heerlijk kan shoppen. De Kurfürstendamm is de populairste winkelstraat, maar ook de originele winkelbuurten maken van Berlijn de winkelstad bij uitstek in Duitsland.  Winkelen in Berlijn, een avontuur op zich!

De Kurfürstendamm is al sinds jaar en dag de winkelbuurt per uitstek van Berlijn. Op deze winkelboulevard liggen designboetieks, warenhuizen en winkelgalerijen. Veelzijdigheid troef op deze straat!

Het Kaufhaus des Westens of KadeWe is een van de grootste warenhuizen van Europa. Verspreid over verschillende verdiepingen vind je hier eigenlijk bijna alles: van voeding over gebruiksvoorwerpen tot kleding. Je kan het zo gek niet bedenken, of hier hebben ze het wel!

De wijken in Berlijn hebben allemaal een verschillend karakter, ook op het gebied van winkelen. Zo kan je in iedere buurt wel iets nieuws ontdekken. Trek bijvoorbeeld eens een dagje op winkelavontuur door Berlijn!

 

 

Gerelateerde berichten

Leen