Algemeen — 17 januari 2022
5x Beste All Inclusive zomervakantie bestemmingen

Wie heeft er nou geen zin in een heerlijke all inclusive vakantie? Heerlijk genieten van je vakantie terwijl alles geregeld wordt. Of je nou de hele dag in zwembad zit, op het strand ligt, wandelt door de bergen of steden bezoekt, het kan allemaal op deze fantastische all inclusive bestemmingen. Maar welke landen zijn nou het leukst om te bezoeken? Hieronder vind je de top 5 leukste all inclusive vakantie bestemmingen in Europa.

All inclusive Turkije

Turkije staat bekend om zijn vele all inclusive hotels, ook wel een resort genoemd. De meeste resorts in Turkije zitten direct aan het strand vast. Zo hoef je geen auto te huren of een taxi te regelen. Je kunt zo gemakkelijk gewoon vanuit je hotelkamer naar het strand lopen. Wie wil dit nou niet? Naast dat je zo op het strand bent hebben alle resorts ook nog eens een heerlijk zwembad. Perfect om even heerlijk af te koelen of om het zeewater van je af te spoelen. Je hebt genoeg keuze uit verschillende resorts. Zo heb je resorts alleen voor volwassenen zodat je geen last hebt van kinderen. Maar je hebt ook juist resorts die perfect zijn voor het hele gezin. In sommige resorts zitten namelijk hele parken met bijvoorbeeld waterglijbanen. Liever een all inclusive Turkije zonder kinderen? Dan zijn daar ook genoeg opties voor.

All inclusive Nederlandse Antillen

Als iets niet mag ontbreken in het rijtje van beste all inclusive zomervakantie bestemmingen dan zijn het wel de eilanden van de Nederlandse Antillen. Curacao, Aruba. Bonaire en Sint Maarten zijn de bekendste vier eilanden met de meeste all inclusive hotels. Laten we beginnen met Curacao, Curacao is een prachtige eiland met een prachtige natuur. Er valt dan ook genoeg te beleven, er zijn superveel leuke activiteiten waar je aan mee kan doen. De resorts bevinden zich allemaal dichtbij de zee waardoor je heerlijk kunt afkoelen of zonnen op het strand. Het handige aan de Nederlandse Antillen is dat er Nederlands gesproken wordt wat natuurlijk ontzettend handig is als je niet zo goed bent in Engels. Als je gaat voor het eiland met de meeste all inclusive resorts dan moet je gaan voor Aruba. Hier heb je genoeg keuze uit verschillende all inclusive hotels. Van hotels met grote zwembaden en grote parken van hotels die wat kleinschaliger zijn. Dan heb je nog Sint Maarten, dit is een eiland waar je misschien niet zo snel aan denkt om op vakantie te gaan maar eigenlijk is het eiland perfect. Er valt veel te beleven en de natuur is prachtig. Dan heb je nog Bonaire. Net als de rest van de eilanden kun je genieten van de prachtige natuur

All inclusive Italië

Italië is een prachtig vakantieland. Zo is er voor iedereen wel wat. Van historische steden zoals Rome tot de prachtige wateren in Venetië. Ben je helemaal gek van een all inclusive vakantie? Dan heb je geluk want Italië heeft er genoeg. Naast dat je bekende steden kunt gaan bezoeken kun je ook naar het prachtige eiland Sicilië. Dit eiland staat dan ook vol met all inclusive hotels. Aangezien het een eiland is, is de zee altijd dichtbij en kun je altijd genieten van de zon op het strand of je kan heerlijk afkoelen met een duik in de zee. Naast dat je kan genieten van de zee, kun je ook genieten van de prachtige natuur en de hoge bergen.

All inclusive Griekenland

Griekenland staat natuurlijk bekend om zijn vele verschillende eilanden. Deze eilanden staan dan ook vol met prachtige all inclusive hotels. Een van de allerbekendste eilanden van Griekenland is Kreta. Hier kun je genieten van een prachtige blauwe zee en natuurlijk de natuur. Een ander heerlijk eiland om te bezoeken is Rhodos. Het houd niet op met de perfecte vakantiebestemmingen in Griekenland want ook Kos is een prachtig eiland om te verblijven. Ben je meer van de feestjes dan heeft Griekenland zelfs voor jou een echt feesteiland, namelijk Chersonissos.

All inclusive Spanje

Uiteraard kan Spanje niet missen in het rijtje met beste all inclusive bestemmingen. Spanje is een groot land en heeft dus ontzettend veel verschillende mooie steden en gebieden waar je heerlijk kunt overnachten in een all inclusive hotel. Voorbeelden zijn de eilanden van Spanje zoals Mallorca en Ibiza. Ibiza heeft twee delen, een deel waar je helemaal tot jezelf kunt komen en uitrusten en een helft waar veel gefeest wordt en wat er toeristisch is. Zo heb je all inclusive hotels waar geen kinderen mogen komen zodat je als volwassene heerlijk kunt uitrusten. Maar je hebt ook resorts waar je kunt gaan feesten. Zo heb je ook speciale hotels voor jongeren. Dan heb je het prachtige eiland Mallorca die bekend staat om zijn mooie natuur, zee, bergen en kleine steden. Ook op het vaste land valt er veel te beleven. Vind je het leuk om steden te bezoeken? Dan zijn Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla en Málaga hele goede opties.

Las Palmas, Spanje

Gerelateerde berichten

admin