Hurghada — 09 juni 2011
All inclusives in Hurghada

Hurghada staat bekend om de grote luxueuze hotels die de hele kustlijn afzetten. Wie in zo’n hotel verblijft, kiest doorgaans voor een all inclusive formule. All inclusive betekent dat alles in de prijs inbegrepen is. Dit wilt zeggen dat de meeste diensten van het hotel in de prijs inbegrepen zijn.

Als je een all inclusive boekt naar Hurghada, kan je er pas helemaal zeker van zijn dat je een onbezorgde vakantie tegemoet gaat. In je hotel zal je echt helemaal in de watten gelegd worden. In de resorts staat werkelijk alles tot je beschikking. Zo kan je er de hele dag gratis eten en drinken, gebruik maken van de vele faciliteiten van je hotel…

Tijdens een all inclusive verblijf zal het moeilijk zijn je hotel nog te verlaten, zo leuk is het er. Toch raden we aan dit wel te doen en de prachtige omgeving van het stadje te verkennen. Ook een duik- of snorkeltrip mag tijdens je vakantie niet ontbreken.

 

Gerelateerde berichten

Leen