Hurghada — 19 augustus 2011
Hotels in Hurghada

Hurghada is een Egyptisch vakantieparadijs aan de Rode Zee, bekend om haar prachtige onderwaterwereld, uitgestrekte gouden zandstranden en helderblauwe zee. En dat is nog lang niet alles, want ook de hotels die je hier langs de kustlijn vindt, zijn luxepaleisjes met alles erop en eraan.

In de luxehotels van Hurghada zal je tijdens je zonvakantie niets tekort komen. Elk hotel heeft wel een zwembad, maar ook een heleboel andere entertainmentmogelijkheden. De meeste hotels hebben diverse faciliteiten, zoals een fitnesscentrum, een welnesscentrum, enz.

Hurghada is een droombestemming voor watersportfanaten. De meeste hotels zullen je hier zeker meer informatie over kunnen verschaffen en verder helpen.

De keuken is in de diverse hotels van Hurghada over het algemeen erg goed. De meeste mensen verblijven er op basis van een all inclusive-formule, wat wilt zeggen dat het eten en het drinken inbegrepen is in de prijs.

Gerelateerde berichten

Leen