Egypte — 03 augustus 2011
All-inclusives in Egypte

Ook voor zonvakanties in Egypte zijn het de all inclusive formules die de klok slaan. Aan de Rode Zee-kust liggen tal van exclusieve hotels die erop gericht zijn het verblijf van de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken. Als je een all inclusive boekt naar Egypte, hoef je je verder nergens nog zorgen over te maken.

Egypte is een land dat tot de verbeelding spreekt. De combinatie van de overblijfselen van de eeuwenoude beschaving (piramiden, tempels) met de schitterende zandstranden aan de Rode Zee maakt van het land een ideale zonbestemming.

In plaatsen als Sharm El Sheik, Hurghada, Marsa Alam, Taba en El Gouna vind je tal van grote resorts, het een al luxueuzer dan het andere. Een all-inclusive is hier bij toeristen de meest geliefde formule. Als je een all inclusive boekt, hoef je je werkelijk nergens zorgen over te maken. Je maaltijden, je drank en het gebruik van de hotelfaciliteiten zitten dan in de prijs inbegrepen. De meeste hotels liggen vlakbij het strand en hebben een zwembad, restaurant(s), snackbar(s) en allerlei andere ontspanningsfaciliteiten zoals een wellnesscentrum, sportvelden, een fitnesscentrum, een speeltuin, een waterpark, enz.

Wat er precies in de prijs van je all-inclusive inbegrepen wordt, verschilt van hotel tot hotel. Best kan je op voorhand uitzoeken wat er precies inbegrepen is in het resort dat jij voor ogen had.

Gerelateerde berichten

Leen