Egypte — 03 augustus 2011
Reizen naar Egypte

Egypte is een land dat vroeger vooral bekend stond als culturele hoogvlieger, maar de laatste jaren een immense populariteit verworven heeft als zon-, zee- en strandbestemming. Welke reizen naar Egypte ook jouw voorkeur wegdragen, een ding staat vast: Egypte staat garant voor een geweldige vakantie.

Voor reizen naar Egypte heb je de keuze uit verschillende soorten vakanties. Je kan een culturele trektocht door het land maken en op je reis het belangrijkste erfgoed uit de tijd van de oude Egyptenaren bezoeken. Zo zijn er bijvoorbeeld de wereldberoemde piramides en tempels en de beroemde vallei der koningen met zijn graftomben.

Erg populaire reizen naar Egypte zijn de Nijlcruises, waarbij je op een boot de Nijl afvaart en onderweg de prachtige bezienswaardigheden bezoekt.

Maar tegenwoordig hebben de toeristen Egypte ook ontdekt als zonovergoten strandparadijs. De badplaatsen aan de Rode Zee, waaronder Sharm el Sheikh, El Gouna, Hurghada en Taba zijn echte pareltjes, waar zonnekloppen, relaxen en waterpret centraal staan.


 

Gerelateerde berichten

Leen