Sharm El Sheikh — 04 augustus 2011
All-inclusives in Sharm El Sheikh

Een populaire manier voor een verblijf in Sharm El Sheikh, een van de bekendste badplaatsen van Egypte, is een all-inclusive. Als je een all inclusive boekt, verblijf je in een van de luxueuze hotels in de badplaats, maar betaal je een vaste prijs waarin al je eten, drank en verschillende faciliteiten inbegrepen zijn.

In Sharm El Sheikh ligt het ene luxeoord naast het andere. De beste manier om van  alle luxe in het hotel te genieten, is door een all inclusive te boeken. Als je een all inclusive boekt, zijn je eten en drinken en de verschillende faciliteiten van het hotel inbegrepen in de prijs.

Wat er precies inbegrepen is in de prijs van een all inclusive, kan verschillen van hotel tot hotel of van reisbureau tot reisbureau. Soms moet je extra bijbetalen voor bepaalde hotelfaciliteiten, à la carte-maaltijden of alcoholische dranken.

All inclusives naar Sharm El Sheikh vind je bij alle reisbureaus die reizen naar Egypte aanbieden. Kies een hotel uit dat je bevalt en informeer je goed.

Gerelateerde berichten

Leen