Sharm El Sheikh — 04 augustus 2011
Last minutes naar Sharm El Sheikh

Net zoals naar alle zonbestemming aan de Rode Zee-kust naar Egypte, zijn er jaarlijks ook naar Sharm El Sheikh heel wat last minutes te boeken. Sharm El Sheikh is een van de beste duiklocaties ter wereld, maar ook een ideale zon-, zee- en strandbestemming.

Sharm El Sheikh is een van de populairste bestemmingen aan de Rode Zee-kust van Egypte. Je kan altijd een reis boeken naar Sharm El Sheik, maar als je pas laattijdig beslist op reis te gaan en een last minute boekt, zijn de prijzen vaak heel wat lager.

Naast duiken, snorkelen en andere watersportactiviteiten, kan je in Sharm El Sheikh ook van de omgeving genieten. Het mooie oude stadscentrum Na’ama Bay, een bezoek aan de Sinaïberg in de woestijn, het behoort er allemaal tot de mogelijkheden als je een last minute boekt.

Gerelateerde berichten

Leen