Citytrip Firenze — 10 augustus 2011
Aanbiedingen voor Firenze

Een citytrip naar Firenze, de hoofdstad van Toscane, kan je heel wat geld kosten. Een vliegtuigticket, een hotelkamer, eten en drinken ter plaatse… Gelukkig zijn er heel wat aanbiedingen van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen, die helpen om de prijs van je reisje naar Firenze wat te drukken.

Firenze is niet meteen de meest goedkope stad voor een citytrip. De Toscaanse kunststad wordt jaarlijkse letterlijk met duizenden toeristen overspoeld. De toeristische sector kent er dus zeker zijn prijzen. Wil je toch voor een beschaafd prijsje een stedentrip maken naar Firenze, houd dan zeker de talloze aanbiedingen in het oog.

Hotelpromoties, vluchtpromoties, aanbiedingen naar Firenze zijn talrijk. Het loont zeker de moeite de aanbiedingen in het oog te houden, vaak kan je jezelf zo heel wat geld besparen.

Gerelateerde berichten

Leen