Citytrip Firenze — 11 augustus 2011
Uitgaan in Firenze

Firenze is geen stad die bekend staat om haar uitbundige uitgaansleven. Als je graag gaat feesten op je citytrip, kan je dus best niet voor Firenze kiezen. Maar Firenze is wel een gezellige stad vol restaurants en terrassen. En natuurlijk zijn er ook heel wat bars en enkele clubs vinden. Wil je een avondje goed uitgaan, dan is dat dus wel mogelijk.

Wie graag een avondje tafelt en gezellig kletst met vrienden en familie, is in Firenze op de juiste plaats. Firenze heeft heel wat gezellige terrassen, waar je van zodra het weer wat warmer wordt uren kan blijven plakken.

Beslis je uit te gaan in Firenze, kleed je dan zeker op. Italianen hechten veel waarde aan hun uiterlijk, zeker als ze uitgaan. Er zijn verschillende hippe clubs en discotheken in Firenze, hoewel het aanbod er ook niet enorm is.

Ook op vlak van cultuur heeft Firenze meer dan genoeg in huis. Wil je graag een optreden meepikken, een theater- of dansvoorstelling bijwonen? Geen enkel probleem in de schitterende Toscaanse hoofdstad!

Gerelateerde berichten

Leen