Antalya — 12 augustus 2011
Last minutes naar Antalya

Last minutes naar Antalya, je zal ze erg vaak tegenkomen. Antalya heeft namelijk een van de grootste luchthavens van Turkije en is een toegangspoort tot de hele Turkse Rivièra. Als je een last minute boekt naar Antalya, ben je zeker dat je snel van het klimaat aan deze zonnige kust kan profiteren.

Antalya, de zonnige stad aan de Turkse Rivièra, biedt de perfecte combinatie tussen relaxen en toch wat cultuur opsnuiven. Of je nu gaat zonnen aan de uitgestrekte zandstranden, gaat shoppen in de leuke winkels, de prachtige natuur in de omgeving ontdekt, je tegoed doet aan de lekkere Turkse keuken of een van de vele bezienswaardigheden bezoekt, Antalya, dat is op en top genieten. Een terrasje doen op een van de gezellige pleintjes  of smullen van de verfijnde Turkse keuken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Antalya en omgeving tellen heel wat grote, luxueuze hotels. Als je deze hotels boekt via een last minute, worden ze al meteen een pak goedkoper. Als je nu een last minute boekt, lig je eigenlijk in een mum van tijd aan een van de schitterende zandstranden van Antalya.

Als je een last minute boekt  kan je je vaak honderden euro’s besparen op je reis. Er zijn heel wat touroperators met goede aanbiedingen, probeer dus op voorhand voldoende opties met elkaar te vergelijken.

Gerelateerde berichten

Leen