Tignes — 18 augustus 2011
Après-ski in Tignes

In de 5 dorpen van Tignes zijn de après-skimogelijkheden erg uitgebreid. Het populairste uitgaanscentrum van Tignes is Tignes Val Claret. Toch is de après-ski er niet zo druk als in andere skigebieden. Maar wil je na een dag skiën of snowboarden graag nog uitgaan, dan valt er heel wat te beleven.

In de vijf dorpen van Tignes liggen tientallen bars en restaurants en 4 discotheken. Hoewel het après-skigebeuren er niet zo levendig is als in andere Franse skioorden in de Alpen, valt er in Tignes toch meer dan genoeg te beleven op het gebied van uitgaan.

In elk dorp van Tignes valt ’s avonds wel iets te beleven, of je nu graag een hele avond gaat feesten, een uitgebreide maaltijd eet in goed gezelschap of een glas wijn wilt drinken.

Gerelateerde berichten

Leen