Tignes — 18 augustus 2011
Skipistes in Tignes

Tignes is een skioord in de Franse Alpen, dat behoort tot het grote skigebied L’Espace Killy. Je vindt er ongeveer 150 kilometer aan pistes. Het  hoogste punt van Tignes  ligt op een hoogte van 3450 meter. Die grote hoogte zorgt ervoor dat je op de skipistes van Tignes zo goed als zeker sneeuw zal aantreffen.

Tignes beschikt over ongeveer 150 kilometer aan skipistes, waarvan de meerderheid (55%) blauwe pistes zijn. 30% van de skipistes zijn rood, 15% zwart. Op welk niveau je je wintersport ook beoefent, in Tignes vind je zeker voldoende passende skipistes.

In het grotere skigebied L’Espace Killy, waartoe ook het skioord Val d’Isère behoort, tref je 300 kilometer skipistes aan. Als je wat uitgekeken bent op de pistes van Tignes, kan je je terrein dus heel gemakkelijk uitbreiden.

Gerelateerde berichten

Leen