Tignes — 18 augustus 2011
Skipas voor Tignes

Tignes zelf biedt ongeveer 150 kilometer aan pistes. Samen met het skioord Val d’Isère vormt het echter het grote skigebied L’Espace Killy en biedt het echter dubbel zoveel skipistes. Het is dus een aanrader je een skipas aan te schaffen voor het hele gebied.

Het skigebied van Tignes vormt samen met dat van Val d’Isère een groot skigebied dat bekend staat onder de naam L’Espace Killy. Hier vind je ruim 600 kilometer aan skipistes. Er zijn skipistes voor alle niveaus, dus het kan hier al niet misgaan.

Een skipas in Tignes is verkrijgbaar voor verschillende periodes. De prijs zal afhankelijk zijn van het aantal dagen dat je wenst te gaan skiën. Als je een wintersportvakantie boekt naar Tignes, is de skipas vaak in de prijs inbegrepen.

Gerelateerde berichten

Leen