Citytrip Marrakech — 18 augustus 2011
Uitgaan in Marrakech

Marrakech is geen stad die je bezoekt voor het nachtleven. Je kan er wel stevig uitgaan en een nachtje doordoen in een club, maar het uitgaansleven beperkt zich meestal toch tot een gezellig etentje of drankje. De sfeer op het bekende Jemaa-el-Fna-plein is natuurlijk ook niet te versmaden.

Marrakkech is niet de stad die bekend staat om haar clubs en discotheken, al is het wel mogelijk een stapje op de dansvloer te zetten voor wie dat graag wil. Nachtclubs vind je niet in de oude stad, maar wel in het nieuwe deel van de stad.

’s Avonds is er altijd wel iets te beleven op het Jemaa-el-Fna-plein met zijn vele verhalenvertellers, slangenbezweerders, acrobaten en andere straatartiesten.

Maar meestal bestaat een avond in Marrakech uit gezellig samen gaan tafelen of iets drinken. Zowel in de medina, de oude stad, als in de nieuwe stad, heb je heel wat leuke restaurants en uitgaansgelegenheden.

Gerelateerde berichten

Leen