Paradiski — 19 augustus 2011
Après-ski in Paradiski

Paradiski is een groot skigebied en heeft ook heel wat te bieden op gebied van après-ski. Toch is het uitgaansleven er over het algemeen iets rustiger dan in veel andere skioorden in de Franse Alpen. Toch is het aanbod er erg uitgebreid en kan je er na een dag skiën en snowboarden een geweldige avond beleven.

Zowel de dorpen van La Plagne als deze van Les Arcs tellen heel wat uitgaansgelegenheden, van gezellige restaurants over cafés en bars. Les Arcs heeft een uitbundiger uitgaansleven dan La Plagne. Je vindt er tal van restaurants, bars en discotheken. Heb je het liever wat rustiger, dan kan je best naar La Plagne trekken.

Als je echt uit de vol wilt gaan, is het dorp Arcs 1800 een echte aanrader. Hier vind je enorm veel restaurants en bars die openblijven tot in de vroege uurtjes. Maar ook de andere skidorpen lenen zich uitstekend tot een leuke avond après-ski.

Gerelateerde berichten

Leen