Paradiski — 19 augustus 2011
Snowboarden in Paradiski

Paradiski is een enorm skigebied in de Franse Alpen, dat ontstaan is uit de samenvoeging van drie skioorden. Op de vele pistes (425 kilometer) zullen niet alleen skiërs maar ook snowboarders  zich kunnen uitleven. Verkies jij het bord boven de latten, dan ben je in La Plagne, Peisey-Vallandry  en Les Arcs zeker op de juiste plaats.

Paradiski heeft twee gletsjers en meer dan 425 kilometer aan pistes en staat bijgevolg garant voor enkele spectaculaire afdalingen. Paradiski is bovendien erg sneeuwzeker. Het gebied is uitgestrekt en kent  grote hoogteverschillen, waardoor het zowel voor beginnende als gevorderde snowboarders een uitdaging is.

Niet alleen de pistes zullen snowboarders van ieder niveau kunnen bekoren, maar ook de vele faciliteiten. Zo zijn er 4  snowparks en 4 crossbanen die echt de moeite waard zijn. In La Plagne vind je bijvoorbeeld een gigantisch snowpark  met onder meer een 900 meter lange freestyle run.

 

Gerelateerde berichten

Leen