Citytrip Praag — 23 augustus 2011
Uitgaan in levendig Praag

Praag is een levendige uitgaansstad. Doorheen de hele stad verspreid vind je tal van bars, cafés en clubs. De beroemde Tsjechische bieren uitproberen, een terrasje doen of uitgaan in een van de vele nachtclubs, in Praag heb je keuze te over. Bovendien is het er allemaal vrij goedkoop.

Uitgaan in Praag kost vaak maar een fractie van het geld dat je er hier aan zou geven, zeker als je een bierliefhebber bent. Bier is hier namelijk enorm goedkoop.

Het aanbod aan uitgaansgelegenheden in de Tsjechische hoofdstad is gigantisch. Je vindt er ontelbaar veel bars en clubs, waar je vaak tot in de late uurtjes kan doorzakken. Vaak zijn de discotheken in oude kelders gevestigd, wat voor extra sfeer zorgt.

Typisch in Praag zijn ook de biertuinen, waar je gezellig buiten kunt genieten van een heerlijk fris biertje. Ben je een gokker? Dan zal je je niet snel vervelen in Praag, want de stad telt heel wat legale en illegale casino’s.

Ten slotte biedt Praag ook voor de cultuurliefhebbers heel wat mogelijkheden. De stad telt enorm veel bioscopen, dus een avondje naar de film kan zeker. Daarnaast zijn er ook heel wat opvoeringen van podiumkunsten: theater, dans, klassieke muziek…

Gerelateerde berichten

Leen