Citytrip Praag — 23 augustus 2011
Winkelen in Praag

Praag staat niet meteen te boek als een belangrijke winkelstad, maar toch kan je er als fervente shopper voldoende plezier beleven. Kleding, antiek of gewoon mooie souvenirtjes voor thuis, het zal geen probleem zijn om dit te vinden in de Tsjechische hoofdstad.

De populairste winkelbuurt van Praag is de winkelbuurt rond het Wenceslasplein. In deze buurt ligt ook de dure winkelstraat Na Prikope, waar veel duurdere modemerken een vestiging hebben.

In  het oude centrum van Praag zal je allerhande souvenirwinkeltjes tegenkomen, waar je voor een schappelijke prijs echt leuke hebbedingetje op de kop kan tikken. Praag beschikt ook over een groot aanbod aan boekenwinkels, speelgoedwinkels en banketbakkerijen.

Erg populair zijn in Praag ook de jaarlijkse kerstmarkten. Deze zijn een bron van vermaak voor jong en oud en trekken jaarlijks heel wat volk aan. Het is er erg gezellig vertoeven.

Gerelateerde berichten

Leen