Belek — 30 augustus 2011
Last minutes naar Belek

Last minutes naar Belek zijn ieder jaar weer erg in trek. Als je een last minute boekt, ben je er zeker van dat je in no time op het strand van Belek kan genieten van het uiterst gunstige klimaat aan de Turkse Rivièra. Of misschien ben je wel een fervent golfer en krijg je plots zin om een balletje te slaan op een van de mooie golfbanen van Belek?

Belek is een van de nieuwere vakantieoorden aan de Turkse Rivièra, die vooral de laatste jaren aan een opmars bezig is. Belek heeft een schitterend, kilometerslang zandstrand en staat bovendien bekend als het golfparadijs van Turkije.

Langs de stranden van Belek liggen de meest prachtige luxeresorts- en hotels, die van je verblijf aan de Turkse Rivièra een droomvakantie proberen te maken. Zelf hoef je je nergens om te bekommeren, alles wat je moet doen is relaxen. Geen wonder dat al deze factoren een last minute naar Belek zo aantrekkelijk maken.

In de omgeving van Belek valt bovendien heel wat te beleven. Je kan er schitterend cultureel erfgoed bezoeken, maar je kan er ook opgaan in de indrukwekkende natuurlijke omgeving met bergen, pijnboombossen, goudgele stranden en turquoise gekleurd zeewater. Als je een last minute boekt, kan je dit ook meemaken, en bovendien aan een zachter prijsje.

Gerelateerde berichten

Leen