Citytrip Praag — 12 juni 2008

Het nachtleven in Praag bruist als nooit tevoren en iedereen is welkom! Holebi’s zullen in Praag de tijd van hun leven beleven. Vinohrady is het centrum van gay-uitgaansleven in Praag.

Drake’s

Drake’s is een van de meest decadente van alle gay clubs in Praag. Videocabines, privékamers, een enorme keuze aan cocktails, een seksshop en bovendien 24 uur op 24 open. Dagelijks happy hour van 21.30 uur tot 22.30 uur. Wat houdt je nog tegen?
Adres: Zborovska 50

Club Termix

Club Termix is populair bij zowel homoseksuele mannen als vrouwen. Gratis toegang, comfortabele zitjes en een intieme dansvloer maken van deze club een ideale plaats om voor of na het eten van een cocktail te genieten. Geen grote club, maar de geweldige sfeer maakt alles goed!
Adres: Trebizskeho 4

Friends

Friends is een gezellige gay bar, café en club, alles in één. In deze kelderclub zul je veel Engelssprekenden tegenkomen. De ideale club om nieuwe mensen te leren kennen! Verder heb je er ook nog volledig gratis beschikking over Wifi. Dagelijks open van zes uur ’s avonds tot vijf uur ’s morgens .
Adres: Barolomejska 11

Valentino

Gejzee…r was jarenlang de grootste gayclub van Praag. Eind 2006 werd de club overgenomen door Valentino, de club ernaast. Nu worden de twee clubs door een tunnel met elkaar verbonden en vormen ze samen één superclub. Het originele Valentino heeft een lange bar en een club in de kelder, waar vooral popmuziek gespeeld wordt. Op de dansvloer van het voormalige Gejzee…r wordt trendy housemuziek gedraaid.
Adres: Vinohradska 40

Piano Bar

In deze klassieke holebivriendelijke bar vinden kunst- en fotografietentoonstellingen plaats, maar er staat ook een biljarttafel en een piano. Drink iets samen met je vrienden en bewonder het eclectische interieur. De bar opent om 5 uur ’s middags.
Adres: Milesovska 10

Club Temple

Voorheen heette deze club ‘Pinoccio’, maar in 2007 werd hij volledig gerestyled. Je kunt er niet alleen dansen en drinken, maar ook een hapje eten. Verder is er aan de club ook een hotel verbonden met een gezellige koffiebar.
Adres: Seifertova 3

The Saints

Niet ver van Club Termix ligt deze gezellige bar, die uitgebaat wordt door Britten. Het vriendelijke, internationale personeel helpt je graag op weg met kaarten voor ‘gay Praag’ en uitgaansideeën. Breng The Saints zeker een bezoekje als je voor de eerste keer in Praag bent.
Adres: Polska 32

Escape

Escape ligt in het centrum van Praag. In deze club kun je ook een hapje eten. Het is ook een escortclub. De keuken gaat open om zeven uur, de dansvloer om 10 uur. ODe deuren sluiten om 5 uur ’s morgens.
Adres: V Jame 8

Angel Club

Angel Club is een club voor iedereen. Op woensdag is het “Almost Girls Only” night, op zaterdag “Almost Boys Only” night. Verder zijn er nog een hoop thema-avonden. De club wordt uitgebaat door Australiërs. Er is een danszaal waarin vooral house en dance te horen is, een loungebar en een internetkamer met zeven computers en gratis internet.
Adres: Kmochova 8

Klub Stella

De gezellige loungebar Stella werd in 2007 door Out Magazine uitgeroepen tot een van de 50 beste gay bars ter wereld. Het is de oudste holebibar in Praag. Wordt vooral bezocht door lokale holebi’s, minder door toeristen. Maar dat zal na al die aandacht waarschijnlijk wel veranderen.
Adres: Luzicka 10

Gerelateerde berichten

admin