All-in vakanties Cruises — 04 juli 2008

De cruiseindustrie groeit ieder jaar. Steeds meer mensen zoeken de zee op voor avontuur en ontspanning. Het grootste voordeel van een cruise is dat je het er rustig aan kunt doen en je voor niets of niemand hoeft te haasten.

Een ding dat mensen doet aarzelen om voor de eerste keer een cruise te boeken is het idee dat ze alles op voorhand moeten plannen: de vliegtickets, het hotel, het entertainment en de uistapjes op het vasteland. En dat is waar all-in cruises om de hoek komen kijken. De all-in pakketten worden samengesteld voor de mensen die gewoon willen vertrekken en zich geen zorgen maken over de details.

Voor- en nadelen van all-in cruises

Het grote voordeel van een all-in cruise is natuurlijk dat alles voor jou geregeld wordt, je eten, je uitstapjes, je entertainment aan boord, alles. Voor sommige mensen is dit ideaal. Een reis plannen is voor velen immers een erg stresserende bezigheid. Bij een all-in cruise zijn al je maaltijden, je overnachtingen en je entertainment in de prijs inbegrepen. En hoe kan het makkelijker dan het organiseren over te laten aan anderen?

Maar alle all-in cruises hebben ook nadelen. Zo is het aanbod aan maaltijden vaak niet erg uitgebreid en zijn er geen extraatjes zoals snacks inbegrepen. Als je een speciaal dieet volgt, gaan men daar ook al minder snel rekening mee kunnen houden. Vraag ook eens na hoe het zit met alcohol. Zijn alle alcoholische drankjes in de prijs inbegrepen of is het gebruik ervan gelimiteerd? Als je je op je cruise echt tegoed wilt doen aan eten en drinken is dit iets wat je zeker na moet vragen.

Op een all-in cruise kunnen ook de entertainmentopties beperkt zijn. Er zal altijd wel entertainment inbegrepen zijn, maar misschien juist niet de leukste dingen of het casino.

Wil je de ideale cruise meemaken, vraag dan zeker op voorhand na wat er wel en wat niet in de cruise inbegrepen wordt.

Gerelateerde berichten

admin