All-in vakanties — 23 maart 2009

All-in vakanties zijn populair en gemakkelijk als je een ontspannende vakantie wilt. All-in vakanties zijn er in alle maten en soorten: all-in cruises, all-in avonturenvakanties, all-in luxevakanties en all-in safarivakanties. Het is die laatste die we in dit artikel gaan bespreken.

Bij een all-in safari in Afrika zal je waarschijnlijk van de veronderstelling uitgaan dat alles in de prijs inbegrepen is. Toch is dat niet altijd het geval. Wat er in de prijs inbegrepen is, kan van reisagent tot reisagent verschillen. Vraag het zeker na op voorhand.

Vliegtickets: een retourvlucht naar het Afrikaanse land en terug. Soms zit het vliegticket nog niet in de prijs inbegrepen, maar kan je je reisagent wel vragen ervoor te zorgen dat dit wel zo is.

Lokaal transport: meestal word je aan de luchthaven opgehaald en rechtstreeks naar het hotel waar je zal verblijven gebracht. Ook het transport voor de excursies die je gaat maken worden gedekt door het bedrag dat je betaald hebt.

Drankjes: frisdranken, water, thee, koffie, bier, wijn en drankjes die eigen zijn aan het land zijn meestal in de prijs inbegrepen.

Maaltijden: Normaal gezien zijn drie hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) en snacks in de prijs inbegrepen

Activiteiten: tijdens je verblijf krijg je normaal gezien gratis toegang tot alle faciliteiten de bijhorende activiteiten in jouw resort. Of je nu wilt volleyballen, tennissen of zwemmen. Bij een safari zjn alle wandelingen, bezoeken aan de lokale dorpen, kamelenritjes en maaltijden inbegrepen. Voor speciale activiteiten als een rit met een
Entertainment: ook het entertainment ter plaatse zal normaal gezien gratis zijn.

Gerelateerde berichten

admin