Citytrip Barcelona — 31 mei 2011
Heerlijk uitgaan in Barcelona

Barcelona en uitgaan, dat gaat hand in hand. De hoofdstad van Catalonië wordt over het algemeen beschouwd als een van de belangrijkste partysteden van Europa. Of je nu graag doorzakt in een bar, een gezellig terrasje doet of de dansvloer van een populaire discotheek opzoekt, in Barcelona vind je zeker iets naar je gading!

Barcelona kent een levendig nachtleven. Een avondje uit begint er vaak op een gezellig terras aan een van de vele pleintjes die de karaktervolle wijken van Barcelona rijk zijn. In een tapasbar kan je bij je drankjes allerlei heerlijke hapjes bestellen. Op zwoele zomeravonden is het op de terrassen een drukte van jewelste.

Later op de avond bruisen ook de clubs en discotheken in de stad van het leven. De dansvloer is vaak gevuld tot in de vroege uurtjes.

Barcelona is een cultuurstad. Wie graag geniet van een concert of een leuke opvoering, moet zeker de agenda eens raadplegen. Ten slotte is er ook het bekende casino van Barcelona, dat garant staat voor een avondje vol gokplezier.

Gerelateerde berichten

Leen