Citytrip Barcelona — 09 juni 2011
Aanbiedingen naar Barcelona

Barcelona is al sinds jaar en dag een populaire bestemming voor een citytrip. Barcelona, dat is niet alleen de stad van Gaudí, maar ook van het strand, het feestgedruis en de gezellige oude wijken met aantrekkelijke winkels. Er zijn heel wat reisbureaus die citytrips naar Barcelona organiseren. Als je een beetje zoekt, zal je dus zeker een goede aanbieding voor een citytrip tegenkomen.

Wil je een citytrip maken naar Barcelona en deze zo goedkoop mogelijk houden, zoek dan op voorhand goed uit wat de aanbiedingen zijn. Bij de verschillende touroperators kunnen de prijzen wel eens van elkaar verschillen.

Je kan je vlucht naar Barcelona apart boeken, maar vaak vind je ook aanbiedingen om je vlucht en je hotel samen te boeken. Ook dit kan je al behoorlijk wat geld besparen. Soms is het ook mogelijk om een hotel te boeken voor meerdere nachten, waarbij een nacht gratis is.

Ten slotte zal je ook vaak last minute aanbiedingen naar Barcelona tegenkomen. Als je flexibel bent en pas op het laatste moment kan beslissen, komt je dat vaak goedkoper uit.

Gerelateerde berichten

Leen