Citytrip Brussel — 09 juni 2011
Lekker eten en drinken op restaurant in Brussel

Brussel is natuurlijk het hart van het Bourgondische België, het spreekt dus voor zich dat je er ook heerlijk kan eten en drinken. Daarnaast is Brussel natuurlijk een grootstad met  een internationale bevolking, dus je hebt er meer dan genoeg opties om ook van de wereldkeuken te genieten. Voor een gezellig avondje op restaurant, is Brussel dus vast en zeker een aanrader.

In de buurt van de Grote Markt in Brussel kan je terecht voor de traditioneel Belgische schotels. Een paar voorbeelden hiervan zijn mosselen en stamppot. Heb je meer zin in een meer mediterraan getinte keuken, dan ben je in Brussel ook op de juiste plaats. Je vindt er tal van Italiaanse, Spaanse en Griekse restaurants. In de Europese wijk van Brussel liggen veel restaurants van erg goede kwaliteit.Maar ook andere keukens zijn in Brussel goed vertegenwoordigd, zoals de Marokkaanse en de Chinese.

Als je ergens van kan genieten in Brussel, dan is het wel van een fris biertje. België is het bierland bij uitstek en in Brussel kan je erg veel soorten proeven. In sommige cafés hebben ze meer dan 100 soorten bier, voel je dus vrij om ze te proeven!

 

Gerelateerde berichten

Leen