Citytrip Brussel — 10 augustus 2011
Uitgaan in bruisend Brussel

Brussel, dat staat voor gezellige cafés, trendy clubs en een uitgebreid cultureel leven. Kortom, een stad die op het vlak van uitgaan heel wat mogelijkheden biedt. Het nachtleven in Brussel is net zo divers als de bevolking van de Belgische hoofdstad zelf. Kortom, tijd om het te ontdekken!

In en rondom de Grote Markt van Brussel liggen tal van cafés en bars waarin het gezellig vertoeven is en waar je de heerlijkste Belgische bieren kan proeven. Doordat deze cafés in het toeristische centrum van de stad liggen, zijn ze wel niet de meest goedkope. In de buurt van de Antoine Dansaertstraat vind je ook een heleboel cafés.

Ook voor goede optredens is Brussel de place to be. Brussel heeft heel wat uitstekende concertzalen, waaronder de Ancienne Belgique en Vorst Nationaal. Voor muziek-, dans- en toneelvoorstellingen zijn Bozar en de Muntschouwburg plaatsen die echt aan te raden zijn.

Maar ook voor wie liever staat te shaken op de dansvloer, heeft Brussel heel wat in petto. Tussen de verschillende Brusselse clubs zal je er zeker wel een vinden die volledig is afgestemd op jouw smaak en muziek.

Gerelateerde berichten

Leen