Citytrip Brussel — 10 augustus 2011
Aanbiedingen naar Brussel

Ook op een citytrip naar Brussel, de Belgische hoofdstad, kan je veel geld besparen. Veel hotels bieden namelijk last minute-promoties aan of andere aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld een nacht gratis krijgt. Op hotel gaan in Brussel is niet erg goedkoop, maar door de aanbiedingen in de gaten te houden kan je je heel wat geld besparen.

Brussel  ligt dichtbij, het vervoer ernaartoe zal je normaal gezien niet al te veel kosten, zeker niet als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Waar je wel eens veel geld aan kan kwijt zijn, is een hotel in Brussel.

Toch zijn er in Brussel heel wat hotels met aanbiedingen waardoor je tegen een sterk verlaagde prijs in Brussel kan overnachten. Zo kan je bijvoorbeeld een nacht gratis krijgen, of vind je last minute-promoties waardoor je maar zo’n 30 euro per nacht betaalt.

Gerelateerde berichten

Leen