Val Thorens — 14 juni 2011
Après-ski in Val Thorens

Val Thorens, het hoogstgelegen skioord van Europa staat al jarenlang bekend als skioord dat erg geliefd is bij jongeren. Bijgevolg is het ook een skioord met een uitgebreid uitgaansaanbod. Wie na een dag skiën of snowboarden  graag ook nog uitgaat, is in Val Thorens zeker op de juiste plaats. De après-ski is hier echt geweldig.

Het aanbod aan uitgaansgelegenheden waar je terecht kan voor après-ski is erg uitgebreid. Terrasjes om bij daglicht op uit te blazen, gezellige kroegen, levendige bars en nachtclubs, de après-ski in Val Thorens heeft voor ieder wel iets te bieden. Je vindt hier zelfs de hoogstgelegen pub van Europa!

Uitgaansgelegenheden vind je dus zowel aan de piste als in het centrum van Val Thorens. Enkele bekende zaken zijn de trendy club Malaysia, après-skibar Le Monde en de Zweedse bar Snesko. Bij de bars die vlakbij de pistes liggen is het zelfs ’s middags al een drukke bedoening.  Maar ’s avonds komt het feest er pas helemaal op gang. In de bars en nachtclubs van Val Thorens komen regelmatig bekende dj’s draaien.

Gerelateerde berichten

Leen