Val Thorens — 02 augustus 2011
Snowboarden in Val Thorens

Val Thorens, het hoogstgelegen skioord van Europa,  is ook onder snowboarders een populair skigebied. Doordat het zo hoog gelegen is, is de sneeuwzekerheid eigenlijk het hele skiseizoen gegarandeerd. Er zijn hier zoveel mogelijkheden om te snowboarden, dat je al snel zal begrijpen waarom dit gebied een van de populairste van Frankrijk is.

Val Thorens maakt deel uit van Les 3 Vallées, het grootste aaneensluitende skigebied ter wereld. Dit levert meer dan 600 kilometer aan pistes op, maar ook heel wat off-pistemogelijkheden. Val Thorens is dus een geschikt skioord voor zowel beginnende als gevorderde snowboarders.

Daarnaast beschikt Val Thorens ook over een snowboardterrein en een halfpipe. Deze kunnen zowel gebruikt worden door beginnende als gevorderde en geoefende snowboarders.

Gerelateerde berichten

Leen