Val Thorens — 02 augustus 2011
Skipistes in Val Thorens

Val Thorens is het hoogst gelegen skidorp van Europa en biedt daarom een grote sneeuwzekerheid. Op de 140 kilometer aan skipistes zal tussen november en maart zeker geskied kunnen worden. Handig is dat in Val Thorens de hotels en uitgaansgelegenheden vlakbij de skipistes gelegen zijn.

Doordat de pistes zo dicht bij de hotels en horecagelegenheden liggen, is het hier ook ’s middags al gezellig druk. Als je wilt, kan je in veel gevallen bijna tot aan de voordeur van je verblijfplaats skiën. Val Thorens maakt deel uit van het grotere skigebied Les Trois Vallées. Als je hiervoor een skipas koopt, heb je toegang tot nog veel meer skipistes.

Voor snowboarders heeft Val Thorens bovendien een uitgebreid off-piste aanbod.Val Thorens zelf heeft een schitterend snowpark, maar ook in Les Trois Vallées zijn de mogelijkheden niet te tellen.

De beginnende en gevorderde wintersporters zullen zeker voldoende hebben met de pistes van Val Thorens, maar geoefende skiërs en snowboarders schaffen zich best een skipas aan voor Les Trois Vallées.

Gerelateerde berichten

Leen