Val Thorens — 02 augustus 2011
Een skipas voor Val Thorens

Als je in Val Thorens wilt gaan skiën of snowboarden, zal je je een skipas moeten aanschaffen. Val Thorens maakt deel uit van het grotere skigebied Les Trois Vallées. Er bestaan skipassen voor verschillende periodes en gebieden, denk dus op voorhand goed na over welke skipas je precies nodig hebt.

Val Thorens is een deel van het uitgestrekte skigebied Les Trois Vallées. Je kan zowel een skipas kopen voor een deel van dit gebied, bijvoorbeeld enkel Val Thorens, als voor het hele skigebied.

Ga je voor een korte periode skiën of snowboarden of is het je eerste keer, dan kom je waarschijnlijk toe met een skipas voor Val Thorens. Maar ga je voor een langere periode, dan is het aan te raden een skipas te kopen voor Vallée des Belleville, een deel  van het skigebied waartoe Val Thorens behoort, of Les 3 Vallées.

Daarnaast zijn er ook verschillende skipassen die afhankelijk zijn van de periode die je op wintersport gaat.

Gerelateerde berichten

Leen