All-in vakanties Tunesië — 14 juni 2011
Relaxen tijdens een strandvakantie in Tunesië

Tunesië is een land met erg gevarieerde landschappen, maar de populairste vakantie naar het land is een strandvakantie. Een strandvakantie in Tunesië, dat staat voor heerlijk relaxen aan het strand of aan je hotel, maar je kan dit natuurlijk combineren met uitstapjes om de schitterende natuur en cultuur van het land te leren kennen.

De Tunesische kust is gelegen aan de Middellandse Zee. Bekende bestemmingen voor een strandvakantie zijn badplaatsen als Monastir, Djerba, Sousse en Hammamet. Tunesië heeft schitterende goudgele stranden. Je kan er zonnebaden, maar de meer actieve vakantiegangers kunnen er ook zwemmen of watersporten beoefenen.

Bovendien is Tunesië een heel gastvrij land , waardoor het je doorgaans aan weinig zal ontbreken op je vakantie. En, ook al is het een strandvakantie, dat betekent nog niet dat je geen uitstapjes kan maken. De woestijn, een van de mooie Arabische steden of het bekende zout Chott el Jerid, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Leen