Tunesië — 02 augustus 2011
All-inclusives in Tunesië

Een zonvakantie naar Tunesië staat garant voor ontspanning, gastvrijheid, prachtig weer en heerlijk eten. De meeste toeristen die naar Tunesië trekken, kiezen voor een all inclusive-formule. Dat betekent dat je een prijs betaalt waarin niet alleen je hotel, maar ook al je maaltijden, het gebruik van de faciliteiten… inbegrepen zijn. Een all inclusive staat dus voor een zorgenloze vakantie.

Voor een relaxte zonvakantie is Djerba een van de topbestemmingen. Hier staat alles in het teken van zon, zee, strand en languit genieten. Andere Tunesische bestemmingen die het goed doen voor een all inclusive vakantie, zijn Hammamet, Sousse en Monastir.

In deze Tunesische badplaatsen vind je grote, luxueuze hotels waarin je letterlijk alles tot je beschikking hebt: zwembaden, sauna’s, fitnessruimtes, eten en drinken…  Wat je precies tot je beschikking hebt, kan verschillen van hotel tot hotel.  Als je een all inclusive boekt in Egypte, hoef je je dus nergens nog zorgen over te maken.

Gerelateerde berichten

Leen