Hammamet — 25 augustus 2011
Hotels in Hammamet

Hammamet was een van de eerste steden in Tunesië die zich voluit richtten op het toerisme. Ook nu houdt de stad die eer hoog met hotels en bijhorende faciliteiten die piekfijn in orde zijn. Hotels in Hammamet bestaan er in verschillende prijsklassen.

De meeste hotels in Hammamet zijn vrij luxueus, ook al heb je ook hier verschillende prijsklassen in. Het merendeel van de hotels ligt in het nieuwe gedeelte van de stad, Yasmine. De prijzen ervan kunnen dus ook verschillen.

In de meeste hotels zijn er een of meerdere restaurants  en bars aanwezig, waardoor je op zowat ieder moment van de dag wel wat kan eten of drinken.  Bij de hotels is doorgaans een zwembad aanwezig. Hoe groot dat is, verschilt van hotel tot hotel.

De meeste toeristen kiezen bij het boeken van een hotel in Hammamet voor een all inclusive-formule. Als je daarvoor kiest, kan je gebruik maken van alle hotelfaciliteiten zonder dat je extra moet betalen.

Gerelateerde berichten

Leen