Hammamet — 25 augustus 2011
Last minutes naar Hammamet

Hammamet is een erg geliefd Tunesisch resort, gelegen aan de Middellandse Zee-kust in het oosten van het land. Het staat bekend om zijn schitterende zandstranden en heeft heel wat faciliteiten voor toeristen. Voor een zonvakantie, of het nu om een actieve vakantie gaat of niet, is dit dus een ideale bestemming. Via een last minute wordt het bovendien erg betaalbaar.

Hammamet is een populaire zonbestemming, waar heel wat vakanties naartoe geboekt worden. Beslis je pas vrij laat om naar Hammamet te reizen, dan kan je reis een stuk goedkoper worden.

Een last minute naar Hammamet wordt door heel wat reisorganisatoren aangeboden. De last minutes zijn erg in trek, want Hammamet is een bestemming met fantastische stranden en een uitbundig nachtleven.

Gerelateerde berichten

Leen