Antalya — 04 augustus 2011
Hotels in Antalya

In Antalya en omgeving vind je tientallen hotels, het een al mooier dan het andere. Als je op vakantie gaat naar de Turkse Rivièra, dan wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk genieten. Een verblijf in een fantastisch hotel kan je vakantie alleen maar nog beter maken! Ga dus zeker op voorhand op zoek naar het hotel dat het best bij jou past.

Antalya en de nabije omgeving van de stad tellen ontelbaar veel hotels. Er is voor ieder wel wat wils. Ben je gesteld op veel luxe, dan is een van de comfortabele megaresorts waar je steeds op je wenken bediend wordt op jouw maat gesneden. Maar er zijn ook goedkopere opties. Voor families zijn er bijvoorbeeld een heleboel kindvriendelijke hotels waar je voor een kleine budget alles vindt dat je nodig hebt.

In de hotels van Antalya is vaak heel veel te doen. Zoveel soms, dat je je hotel niet eens uit zal willen komen. Natuurlijk heeft ieder hotel wel een zwembad, maar daarnaast hebben veel hotels ook wellness- en sportfaciliteiten, restaurants, bars, een discotheek, enz. Vaak je er ook gebruik maken van materiaal van het hotel, bijvoorbeeld van kano’s of waterfietsen. Ook voorzien de meeste hotels animatie. ’s Avonds is er dan bijvoorbeeld een optreden. Overdag kan er animatie voor de kinderen zijn.

Van welke faciliteiten je gebruik kan maken in het hotel, is afhankelijk van welke formule je kiest. Als je kiest voor een all-inclusive, zit je eten en drinken en het gebruik van de meeste hotelfaciliteiten in je prijs inbegrepen.

Gerelateerde berichten

Leen