Citytrip Istanbul — 11 augustus 2011
Aanbiedingen naar Istanbul

Istanbul is een topbestemming voor een citytrip. De miljoenenstad kent een lange en boeiende geschiedenis die haar sporen heeft nagelaten in de vorm van prachtige gebouwen. Istanbul is een stad die blijft verbazen. Als je naar Istanbul wilt, loont het zeker de moeite de vele aanbiedingen voor een citytrip in de gaten te houden.

Wil je een citytrip maken naar de Istanbul, de legendarische stad aan de Bosporus, die op de grens ligt van Europa en Azië, dan zijn er vele opties. De reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen hebben vaak promoties lopen, waardoor een stedentrip naar Istanbul toch nog enigszins betaalbaar blijft.

Als je aanbiedingen wat in het oog houdt, zal je regelmatig goedkope vluchten naar Istanbul tegenkomen. Ook de hotels hebben  er vaak aanbiedingen. Op die manier kan je natuurlijk naar Istanbul zonder een bom duiten kwijt te zijn.

Gerelateerde berichten

Leen