Citytrip Istanbul — 11 augustus 2011
Uitgaan in levendig Istanbul

Ook het uitgaansleven in wereldstad Istanbul is geweldig. De buurt waarin het uitgaansleven zich centreert is al sinds jaar en dag Beyoğlu, waar je bars, nacht- en jazzclubs terugvindt. Maar ook andere buurten hebben een aantrekkelijk nachtleven in Istanbul.  Wat je ook graag doet ’s avonds, in Istanbul zal je het vast en zeker naar je zin hebben.

Naar levendige uitgaansbuurten hoef je in Istanbul dus nooit ver te zoeken. Sta je graag een hele nacht op de dansvloer? Ga je graag gezellig iets drinken? Dat kan allemaal in Istanbul!

Beyoğlu is de bekendste uitgaansbuurt. Je vindt er tal van cafés en bars waar je kan genieten van live muziek. Je vindt er mensen van alle leeftijden terug. Turkije is natuurlijk een moslimland, maar toch kan je hier gemakkelijk alcohol verkrijgen. Probeer zeker eens raki te proeven, de Turkse anijsdrank.

Ben je eerder cultuurminded, dan biedt Istanbul ook voor jou tal van mogelijkheden voor een avondje uit. Muziek- en filmvoorstellingen, festivals, optredens, het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Leen